Annulaties omwille van Corona virus

Annulaties omwille van Corona virus

13-03-2020

Beste klanten,

Ten gevolge van het Corona virus word ik overstelpt met annulaties ...

klik hier om de regeling hiervoor te lezen
Volgens de normale hotelvoorwaarden wordt bij een annulatie korter dan 30 dagen voor aankomstdatum, het volledige bedrag aangerekend als annulatiekost, maar ik ben bereid om vanwege deze uitzonderlijke omstandigheden enkel het voorschot aan te rekenen als annulatiekost. Indien u reeds het volledige bedrag betaald hebt, zal het saldo van uw betaling overgedragen worden naar een volgende reservatie dit jaar. (in 1 keer op te nemen)

Voor alle annulaties langer dan 30 dagen voor aankomstdatum gelden de annulatievoorwaarden zoals u ze bevestigd hebt bij reservatie en die u kan terugvinden op de website.

Vanwege deze moeilijke situatie zullen er geen terugbetalingen uitgevoerd worden, eventuele tegoeden (zijnde het saldo van het betaalde bedrag na annulatiekost) zullen overgedragen worden naar de volgende reservatie.

11/05/2020 update: Ivm aanpassingen van zomerreservaties:

Omwille van de Corona situatie zal uw geplande reis deze zomer misschien niet kunnen doorgaan : indien u tijdens die periode iets anders voorziet, maar bijvoorbeeld korter, dan zal de reservatie aangepast en verrekend worden. In lijn met de annulatieregels zal dit nooit voor een teruggave op het voorschot zorgen, wel zal het saldo aangepast worden naar de nieuwe periode, als uitzondering op de normale hotelvoorwaarden waar verkortingen van een reservatie niet verrekend werden voor reservaties tijdens schoolvakanties.

Deze regelingen zijn geldig op alle reservaties die reeds vastlagen voor 11/05/2020

Op deze manier probeer ik een gulden middenweg te vinden voor iedereen, want gelieve te begrijpen dat deze situatie een grote impact heeft op mijn inkomen en voor mijn kattenhotel zijn er slechts beperkte steunmaatregelen.


Ik dank u alvast voor uw begrip en ik hoop dat u en uw familie gezond en wel blijven en kijk er naar uit om u na deze crisis terug van dienst te zijn.