Corona maatregelen

Corona maatregelen

Beste klant,
om te voldoen aan de vereiste Corona maatregelen  zullen we enkele aanpassingen doorvoeren aan de werkwijze bij het brengen en afhalen van uw kat, en is een bezoek aan het hotel tijdelijk niet mogelijk.
KLIK HIER voor de details hierover:
Beste klant,
om te voldoen aan de vereiste Corona maatregelen en voor uw veiligheid, zullen we vanaf nu en tot nader order, geen mensen meer toelaten binnen in het hotel, zowel in de sluis van de buitenren als in het hotel is het te ingewikkeld om de afstandsregels op te volgen en de reeks vervangende maatregelen die dan moeten toegepast worden, zijn niet haalbaar om permanent te installeren in het hotel bij de katjes. Daarom willen we u vriendelijk vragen om uw kat steeds te brengen in een afgesloten kattentransportmand (dus niet in een bench en niet aan de leiband aub) zodat u mij uw kat kan toevertrouwen aan de poort en ik ze zelf naar het hotel kan brengen.
Om diezelfde reden zal ook een bezoek aan het hotel momenteel niet mogelijk zijn. Om een idee te hebben van de omgeving en de werking van het hotel verwijzen we u tijdelijk door naar de vele foto's en klantenreacties op onze facebookpagina.