Annulaties omwille van het Corona virus

Annulaties omwille van het Corona virus

BELANGRIJK!!!
voor de aangepaste regeling ivm de annulaties omwille van het Corona virus, klik hier
Regeling annulaties ivm Corona virus:
Als uw reis niet kan doorgaan omwille van Corona (door maatregelen hier of in het land van bestemming) en u annuleert het verblijf van uw kat, dan zal u geen annulatiekost hoeven te betalen. U kan uw reservatie kostenloos herboeken naar een latere datum. Het reeds betaalde bedrag wordt overgedragen naar een volgende reservatie. Gelieve me wel zo snel mogelijk op de hoogte te brengen zodat ik de mogelijkheid heb om de vrijgekomen plaats in te vullen.

  Deze regeling is geldig op de reservaties voor de periode tem 31/08 en ook enkel voor diegene die mij verwittigen, bij het niet opdagen zonder verwittigen zullen de normale hotelvoorwaarden van toepassing zijn.

De beperking in tijd komt omdat de overheidssteun die ik hiervoor gebruikte tegen eind augustus zal opgebruikt zijn en daarna kan ik dat financieel niet meer dragen, dus zullen er wel terug annulatiekosten zijn voor boekingen vanaf september. Mijn excuses hiervoor maar ik hoop dat u dat kan begrijpen, deze situatie duurt namelijk veel langer dan voorzien.

Ik dank u alvast voor uw begrip en ik hoop dat u en uw familie gezond en wel blijven en kijk er naar uit om u terug van dienst te zijn.