3) Reservering

Zoals eerder besproken,  dient het bezoeken, het brengen en het afhalen van uw kat(ten) op afspraak te gebeuren. Zo garanderen we de rust van onze hotelgasten en kan ik u alle nodige aandacht schenken bij uw bezoek. Op zon-en feestdagen zijn we gesloten.

Voor ieder verblijf wordt een overeenkomst opgemaakt in 2 exemplaren en ondertekend voor akkoord door beide partijen, nl. Kattendroom en de eigenaar van de hotelgast.

Dit formulier vermeldt:

  • De contactgegevens van het kattenhotel Kattendroom
  • De contactgegevens van de eigenaar van de hotelgast
  • De verblijfsduur , datum van aankomst en vertrek van de hotelgast
  • De verbintenis van Kattendroom om de hotelgast te huisvesten in het kattenpension met groepsopvang en om haar/hem zoals overeengekomen met de eigenaar, te voederen en te verzorgen. En om indien nodig een beroep te doen op de contractuele Dierenarts: Dokter De Cubber , Hoekskenstraat 39, 9080 Lochristi
  • Contactgegevens van de persoon aangeduid door de eigenaar indien deze niet bereikbaar is
  • Naam , identificatieteken en belangrijkste eigenschappen, eetgewoonten en gedrag van de hotelgast
  • Eventuele ziekten of aandoeningen, te verstrekken behandelingen en nodige aanwijzingen daartoe
  • Naam en contactgegevens van de behandelende dierenarts

Bij een online reservatie via deze website worden bovenstaande gegevens verschaft en verklaart de klant zich akkoord met het hotelreglement zoals hier beschreven.

Een online reservatie via deze website heeft een bindend karakter en is dus een bestelling met betalingsverplichting. Het herroepingsrecht/verzakingsrecht is niet van toepassing op de contracten gesloten via deze website dit ingevolge van het KB van 18 november 2002 (artikel 139§2 Wet marktpraktijken en consumentenbescherming) waarbij overeenkomsten op afstand betreffende diensten voor logies, vervoer, het restaurantbedrijf en vrijetijdsbesteding worden vrijgesteld. Deze uitzondering is in overeenstemming met de Europese richtlijn.