Reservatie

Even kort onze werkwijze:

Hieronder kan u online reserveren. Om uw reservatie te verwerken heb ik enkele gegevens nodig van u en van uw kat. Hou daarom best het vaccinatieboekje van uw kat bij de hand en gelieve alle velden met * in te vullen aub.

Indien u cat suitcase kattendroomwenst te reserveren voor meer dan 1 kat, gelieve eerst onderstaand formulier volledig in te vullen met uw gegevens en de gegevens van de eerste kat. Klik vervolgens op de knop 'Reserveren'. Op de volgende pagina kan u dan de gegevens van de volgende kat invullen en doorsturen.
Reserveren voor meerdere katten samen kan enkel als die allemaal van dezelfde eigenaar zijn. Bij verschillende eigenaars gelieve dan het volledige formulier in te vullen.

Na ontvangst van uw reservatie zal ik u zo snel mogelijk een antwoord mailen ter bevestiging met daarbij een overzicht van uw reservatie en de prijsberekening voor de gevraagde periode. Gelieve zeker uw folder 'ongewenste mails' te controleren aangezien onze mail daar ook kan terechtkomen. (vooral bij Hotmail adressen is dit het geval!)

Op zon- & feestdagen zorgen we uiteraard voor onze hotelgasten maar op die dagen maken we geen afspraken, vandaar dat u deze dagen in de kalender niet kan selecteren.

Aangepaste openingsuren wegens familiale redenen
           -niet beschikbaar voor afspraken 19/05/2018 en 28/08/2018
           -aangepaste afspraakuren 14/07/2018 nl van 11u tem 14u30

Verlof : Kattendroom zal gesloten zijn wegens verlof van 06/03/2018 tem 14/03/2018 en van 04/09/2018 tem 23/09/2018

Zomerreservaties 2018: 

Aangezien de zomermaanden een drukgevraagde periode is ,aanvaarden we momenteel enkel  de reservaties mbt de maanden juli en augustus voor katjes die hier  reeds te gast waren en dit tem 28/02/2018. Vanaf 01/03/2018 kan iedereen reserveren voor de zomerperiode. Er zal geen wachtlijst opgemaakt worden, de nog beschikbare plaatsen tijdens het zomerverlof zullen vanaf begin maart te reserveren zijn.


Reservatieformulier
Klant naam *
Straat + nr *
Postcode+Gemeente *
Tel/GSM Klant *
Email Klant *
Aankomstdatum *
Aankomstuur *
Verstrekdatum *
Vertrekuur *
Naam Kat *
Geslacht Kat * M V
Geboortedatum Kat *
Gecastreerd/Gesteriliseerd * ja nee
Vaccin 1 - laatste jaar *
Datum Vaccin 1 dd/mm/jjjj *
Vaccin 2 - laatste jaar *
Datum Vaccin 2 dd/mm/jjjj *
Ras/Beschrijving Kat *
Naam Dierenarts *
Tel/GSM Dierenarts *
Naam contactpersoon in noodgeval
Tel/GSM persoon in noodgeval
Reservatie voor aantal katten * 1 2 3 meer
Extra info/ Opmerking
Hotelreglement gelezen en goedgekeurd *
Verificatie:
 

jQuery UI Datepicker - Default functionality
PS: er zijn ondertussen nieuwe vaccins bijgekomen die nog niet in de keuzelijst staan, gelieve deze dan te vermelden met naam en datum bij het vak 'Extra Info/Opmerking'