Vachtverzorging

* Verliest uw kat veel haar, met veel haarballen en overgeven/obstipatie tot gevolg? En komt er geen einde aan het stofzuigen?
* Heeft u kat lang haar en last van vervelende klitten of pijnlijke vervilting?
* Wordt uw kat wat ouder en kan ze haar vacht niet zo goed meer zelf onderhouden?
* Voorkomt u graag mogelijke vachtproblemen bij uw kat?
* Heeft u een jonge kat en u wenst ze te laten wennen aan vachtverzorging?

Voor dit alles hebben wij de oplossing: boek een trimbeurt voor uw kat tijdens zijn/haar verblijf bij Kattendroom.
Een extra service voor u, alles wordt geregeld tijdens uw vakantie, u
hoeft dus geen extra tijd vrij te maken voor een afspraak bij de trimster.
En uiteraard een extra service voor
uw kat, want die wordt verwend met een complete vachtverzorging! Verlost van losse haren en vervelende klitten, zal uw kat zich veel beter voelen.

Omdat kwaliteit belangrijk is en het welzijn van uw kat voor ons primeert, kozen we ervoor om samen te werken met Annick Claeys - 'Kattendons'. Zij is professioneel kattentrimster en volgde diverse opleidingen huid- en vachtvriendelijk kattentrimmen in binnen- en buitenland. Want het trimmen van katten op een diervriendelijke methode, is een vak apart. We vertrouwen op haar expertise om de vacht van uw kat optimaal te behandelen. Annick zal steeds rekening houden met de noden en behoeften van uw kat.

Een complete vachtverzorging omvat kammen, borstelen, trimmen, nagels knippen en ogen&oortjes reinigen. We bezorgen u ook een foto "voor" & "na" per mail.

Tarieven voor een vachtverzorging tijdens een verblijf:
59€ per kat voor de volledige verzorging
49€ per kat vanaf de tweede kat in hetzelfde gezin
​35€ per kitten tot 1 jaar

Wenst u deze service te boeken, gelieve dit te vermelden bij de opmerking op het reservatieformulier. Hebt u reeds het verblijf van uw kat geboekt en wilt u nog graag een trimbeurt reserveren, stuur dan gerust een mailtje!

Mocht blijken dat uw kat helaas écht niet kan behandeld worden, omdat uw kat té gestresseerd of té agressief is,  dan wordt een starttarief van 20 € in rekening gebracht voor o.a. de gereserveerde tijd, eventuele schoonmaakkosten en advies van Annick over een zo goed mogelijk alternatief.

kathaar sofa