Het hotel

Bij 'Kattendroom' komt uw kat terecht in een kattenpension met groepsopvang, dit is een bewuste en persoonlijke keuze. Ik stel me namelijk in de plaats van de kat en ik word al claustrofobisch bij de gedachte alleen aan een kleine eenzame kooi. Vergelijk gerust die afmeting met het gemiddelde beloop van een binnenkat… Uit ervaring weet ik ook hoe erg een kat gesteld is op verschillende plaatsjes om vanalles te kunnen observeren. Daarom kunnen mijn hotelgasten vrij rondlopen in een op kattenmaat ingerichte binnenruimte en een aanpalende veilige buitenren.

binnenruimte Kattendroom

buitenren kattendroom

De katten kunnen hier gemakkelijk samenleven omdat zij hun territorium niet moeten verdedigen zoals thuis.  Natuurlijk zal uw kat in het begin een beetje onwennig zijn. Een kat heeft immers wat tijd nodig om aan zijn nieuwe omgeving te wennen. Wij voorzien daarom een individuele bench waarin uw kat kort in verblijft, zo kan zij/hij aan de omgeving en zijn soortgenoten wennen.  Daarna kan uw kat uitgebreid de binnenruimte en buitenren gaan verkennen en kennismaken met de andere hotelgasten. Uw kat zal de nodige aandacht krijgen waardoor zij/hij zich sneller en beter thuis voelt.

kdrm foto

kdrm foto

kdrm foto

kdrm foto

 

De hotelgasten moeten zich in de eerste plaats tijdens hun verblijf optimaal kunnen ontspannen en hiervoor bestaat het aanbod uit:

  • een  ruim en proper binnen- en buitenverblijf met veel klim- en klautergelegenheid
  • vele plaatsjes om rustig te slapen maar ook om te spelen en zich uit te leven
  • de mogelijkheid om tijdens de dag vrij binnen en buiten rond te lopen
  • eten en drinken constant beschikbaar
  • voldoende en dagelijks gereinigde en ververste kattenbakken
  • veel vertroetelmomenten door de gastvrouw in een rustige omgeving

Zoekt u opvang voor uw kat, maar wilt u eerst even een kijkje komen nemen?  Geef ons gerust een seintje en kom vrijblijvend een bezoekje brengen aan het kattenhotel 'Kattendroom'! Om de rust van onze hotelgasten te garanderen en het werkschema vlot te laten verlopen,  kan dit enkel op afspraak, dus bel of mail me even en dan wordt uw bezoek ingepland. (zie Contact&Route)

banner under cats