Contact

Openingsuren

Om de rust van onze hotelgasten te garanderen werken we uitsluitend op afspraak! Gelieve de afgesproken uren van aankomst en vertrek te respecteren aub, of tijdig te verwittigen indien u verhinderd bent. Wegens afspraken met andere klanten en onze persoonlijke planning kunnen we u niet garanderen dat we u op een ander moment kunnen ontvangen.

Van maandag tem vrijdag kan u een afspraak maken tussen 11u en 19u en op zaterdag van 14u tot 19u.
Op zon- & feestdagen zorgen we uiteraard voor onze hotelgasten maar op die dagen maken we geen afspraken.
Gelieve geen aanvragen te doen om buiten de aangegeven openingsuren/dagen af te spreken, want ook buiten de openingstijden wordt er gewerkt in het hotel, de katjes worden verzorgd en krijgen de nodige aandacht, en er wordt dagelijks gezorgd voor een propere omgeving.  Dit in combinatie met onze persoonlijke planning maakt het niet mogelijk om uitzonderingen te maken.

Zoekt u opvang voor uw kat, maar wilt u eerst even een kijkje komen nemen? Geef ons gerust een seintje en kom vrijblijvend een bezoekje brengen aan het kattenhotel 'Kattendroom'! Om het werkschema vlot te laten verlopen,  kan dit enkel op afspraak, dus bel of mail me even en dan wordt uw bezoek ingepland. Zolang de Corona maatregelen moeten opgevolgd worden is een bezoek aan het hotel niet mogelijk.

kdrm foto slaap

kdrm foto slaap

kdrm foto slaap

kdrm foto slaap

Contact

Adres:
Kattendroom
Smetsakkers 24
9080 Lochristi

GSM: 0486/33.46.52 (ma-vr:11u-19u/za:14u-19u)
email
: info@kattendroom.be

Verlof
tijdens verlofperiodes zijn we telefonisch niet bereikbaar  - mails worden zo snel mogelijk verwerkt zodra we terug zijn.
  - momenteel nog geen verlofperiodes gepland

BTW-nr: BE0843.433.707
Erkenningsnr kattenpension: HK40404632

Klik hier om ons privacybeleid te consulteren

 

 

 

Route


View Larger Map


Vind ons leuk op Facebook: blijf op de hoogte van onze activiteiten en volg de droomvakantie van de Kattendromers!

facebook like