Huisregels in't kort


Om het verblijf van jouw kat en van de andere logees bij Kattendroom zo vlot en zorgeloos mogelijk te laten lopen vragen we wel dat je kat goed voorbereid op vakantie komt.

 • Breng steeds het vaccinatieboekje van je kat mee. Dit boekje moet aanwezig zijn tijdens het verblijf van de kat in het kattenhotel. Zonder dit boekje kan je kat niet blijven logeren!
 • Uw kat wordt enkel aanvaard in goede lichamelijke en verzorgde conditie en mag gedurende de laatste 2 weken voor het verblijf geen besmettingsgevaar betekenen voor mens en dier. Om de gezondheid van de andere hotelgasten te beschermen, reken ik op de openheid van de eigenaar hieromtrent.
 • Zorg dat je kat in orde is met zijn/haar inentingen. Uw kat dient ingeënt te zijn tegen kattenziekte, niesziekte en leucose en nog geldig tijdens de periode van het verblijf. (voor de lengte van de periodieke herhaling van de inenting volgen we de richtlijnen van de dierenarts, vraag om duidelijk de einddatum te noteren in het boekje - anders volgen we de richtlijnen van onze dierenarts)
 • uw kat moet maximaal 1 week tot minimum 2 dagen voor zijn/haar verblijf bij Kattendroom ontwormd en behandeld zijn tegen vlooien.
 • Uw kat moet zindelijk zijn (=gewoon zijn om de kattenbak te gebruiken) om hier bij Kattendroom te verblijven.
 • Opgelet: niet-gecastreerde katers ouder dan 6 maanden, katten die niet gevaccineerd zijn en katten zonder vaccinatieboekje kunnen wij helaas niet aanvaarden
 • Extra medische of vacht verzorging kan op vraag van de eigenaar mits meerkost
 • Bij onverwachte ziekte zullen wij onze dierenarts raadplegen. De kosten zijn voor de rekening van de eigenaar van de kat en worden voorgeschoten door het kattenhotel. Deze kosten worden afgerekend bij afhaling van uw kat

Brengen & Afhalen

 • Vervoer je kat in een stevige, goed gesloten transportbak.
 • Het brengen & afhalen van uw kat in ons kattenhotel dient op afspraak te gebeuren. Zo kunnen we zorgen voor een goede en vlotte werking van ons hotel. Bij de reservatie kan u aangeven welk afspraakmoment u best past - gelieve die afspraak ook te respecteren. Wegens afspraken met andere klanten en onze persoonlijke planning kunnen we u niet garanderen dat we u op een ander moment kunnen ontvangen. Voor meer info over afspraaktijden klik hier
 • OPGELET!!! tijdens de Corona pandemie zullen er tot nader order geen mensen meer binnengelaten worden in het hotel. Daarom willen we benadrukken om uw kat steeds te brengen in een afgesloten kattentransportmand (niet in een bench of aan de leiband aub) zodat u mij uw kat kan toevertrouwen aan de poort en ik ze zelf naar het hotel kan brengen. De transportmand zal ik dan bijhouden.


Annulatie

Een reservatie is bindend voor beide partijen zowel voor u als gast als voor het kattenhotel Kattendroom. Dit houdt in dat de plaats voor uw kat(ten) wordt vrij gehouden voor de door u aangegeven periode.

Een annulatie dient steeds schriftelijk te gebeuren via mail of aangetekend schrijven.

Het annuleren van de verbinding brengt volgende kosten mee: minimum annulatiekost is 25€ vervolgens wordt gekeken naar de data van inschrijving en de aankomstdatum:

- vanaf inschrijving tot 60 dagen voor aankomstdatum: 25 € annulatiekost
- vanaf 60 dagen tot 30 dagen voor aankomstdatum: 30 % van de totaalsom *
- vanaf 30 dagen voor de aankomstdatum: 100 % van de totaalsom *
- niet opdagen zonder voorafgaande schriftelijke annulatie: 100% van de totaalsom+ 25€

*(met een minimum van 25€ indien het % bedrag lager is dan 25€)

** bij een annulatie omwille van Corona zullen de kosten steeds gereduceerd worden tot het voorschot - mits er zo snel mogelijk wordt verwittigd en mits bewijs. Indien er reeds meer werd overgeschreven, dan wordt dit als tegoed verrekend bij een volgende reservatie.

Annulatie van de reservatie wegens overlijden van de kat is kosteloos, (een verklaring van de dierenarts is voldoende). Na ontvangst van deze schriftelijke verklaring zal het kattenhotel 'Kattendroom' het reeds betaalde bedrag terugstorten.

Huisregels in't lang

Hierbij alle hotelregels in detail + ons privacybeleid, gelieve dit na te lezen, want u verklaart zich akkoord met het reglement van Kattendroom bij het doorsturen van een reservatieaanvraag.


Ons volledige huisreglement doorgelezen? Dan is uw kat helemaal klaar voor een verblijf bij Kattendroom.

Reserveer een plekje of contacteer ons voor meer informatie

E-mail verzonden