Bestel een prachtig realistisch portret van je huisdier!

Kat, Konijn, Hond of Paard, Cavia of Papegaai,... ik teken ieder dier! Personaliseer naar wens.

Alle portretten worden digitaal getekend door mezelf!  Tekenen was reeds van jongsafaan een passie en tijdens de Corona pandemie heb ik me weer wat toegelegd op deze hobby en toen ontdekte ik ook de wondere wereld van het digitale tekenen. Gefascineerd door deze nieuwe manier van tekenen, ging ik op ontdekking, ik leerde mezelf diverse technieken, experimenteerde met verschillende programma's, volgde online lessen en al gauw was de creatieve vonk van weleer helemaal terug. Het was voor mij een belangrijke uitlaatklep die me deze moeilijke periode hielp door te komen.  Ik maakte een paar dierenportretten voor vrienden&familie, en daarbij kreeg ik enthousiaste reacties alsook de opmerking om er 'iets mee te doen'. Vandaar ontstond dus het idee om jullie deze dienst aan te bieden.

Wil jij ook een portret van je lieveling(en)?

Volg dan de stappen hieronder en ik maak van je lieve dier een kunstwerk !
Hoe werkt het?

Stap 1

Zorg voor een heldere foto, waarop je dier duidelijk herkenbaar staat en zorg dat je zelf tevreden bent met de foto.

Hoe hoger de kwaliteit (aantal pixels) hoe beter! Liefst een foto met meer dan 2000*2000px. Normaal is een foto met de huidige smartphones zeker ok!

*lees verder ook de tips voor een bruikbare foto


Stap 2

Vul het bestelformulier in en duid je voorkeuren aan:  het aantal dieren, volledig dier of torso, de achtergrondkleur & afdrukgrootte, met of zonder naam, lettertype, ...etc

Volledig naar je zin gepersonaliseerd dus!


Stap 3

We bevestigen jouw bestelling via mail en na maximum een week na ontvangst van jouw betaling, mag je een preview van het portret verwachten in je mailbox.

Met jouw goedkeuring gaan we naar stap 4, anders maak ik de nodige aanpassingen zodat het portret volledig naar jouw wens is.

Stap 4

Na je goedkeuring zorg ik dat je portret geprint wordt en krijg je snel je gekozen print thuis geleverd. Additioneel krijg je nog een link naar de printshop waar je portret printklaar staat op talrijke artikelen. Je hebt geen werk meer, je hoeft enkel nog te kiezen!

Bestel een portret via de knop rechts van je scherm

Wat kost het?

55€*


Basis

Dit is voor het tekenen van het portret en een afdruk 'fotoprint A4 (20*29cm)' thuisgeleverd (*incl verzendkosten enkel in België)

* Je kan ook kiezen voor een grotere print: 'fotoprint A3 (30*42cm)' of 'poster A2 (41.5*59cm)' voor 10€ extra.

Dit alles wordt bij de bestelling afgerekend.          


+15€

per extra dier


Uitbreiding

Het is mogelijk om om 1 portret te maken met aparte foto's van meerdere dieren. Hou er rekening mee dat het portret horizontaal zal zijn bij de keuze voor meerdere dieren.

..€

printshop


Keuze uit talrijke artikelen

De prijs hangt af van de gekozen produkten, nl de materiaalprijs, de drukkosten, de verzend & leverkosten ... Je rekent rechtstreeks af met de printshop. Er zijn zeer regelmatig kortingsacties op verschillende produkten.

Ga naar de shop
VOOR & NA


Foto

Portret

Foto

Portret


Tips

voor het maken van een bruikbare foto


* Neem de foto op ooghoogte van je huisdier
* Een close-up geeft de beste weergave van de unieke kenmerken van je huisdier
* Natuurlijk daglicht zorgt voor de beste foto's. Probeer fel zonlicht of schaduw te vermijden, dit kan de vachtkleuren van je huisdier er anders doen uitzien

* Stuur me enkel scherpe foto's, van wazige foto's kan ik geen mooi portret maken.

* Zorg dat je huisdier volledig op de foto staat (bij keuze 'volledig dier') of het volledige hoofd - inclusief de oren! (bij keuze 'torso')


Ontdek de printshop

In de printshop heb je een ruime keuze aan produkten waarop het portret kan geprint worden. Zelf hoef je niets meer te doen, ik laad het portret op, zorg voor de juiste formaten en plaatsing per artikel. Het enige wat je nog hoeft te doen is kiezen!

Er is keuze uit verschillende vormen van muurdecoratie, nl gaande van een artboard tot afdruk op canvas of een ingekaderde kunstafdruk, maar ook diverse decoratieve items zoals acryl-blokken, kussenslopen, klokken... of gebruiksitems zoals t-shirts, truien, koffietassen, waterflessen, diverse gsm hoesen, laptophoesen, muismatten, fleece dekens, schriftjes, etc... maw talrijke mogelijkheden. Je krijgt de link naar je bestelde portret in de shop en daar kan je steeds terecht om verschillende items aan te schaffen met de afdruk van het portret.

Hierbij enkele foto's van de produkten of ga de shop gaan verkennen

de printshopE-mail verzonden