Katten beleven de tijd van hun luilekkerleven bij Kattendroom

Prijzen verblijf bij Kattendroom

In het dagtarief is inbegrepen het verblijf, het eten, kattenbakvulling, speelgoed, de dagelijkse verzorging en natuurlijk de dagelijkse knuffels! U hoeft dus niets extra mee te brengen. Ook inbegrepen in deze prijs zijn de vakantiefoto's van de hotelgasten op onze facebook pagina! Voor de droomvakantie van onze hotelgasten rekenen wij volgende tarieven per begonnen dag - maw inclusief aankomst- en vertrekdag:

1 kat - 13€/dag

2 katten* - 24€/dag

3 katten* - 33€/dag

per extra kat* +9€/dag

*tariefvoordeel enkel voor katten van dezelfde eigenaar

**voor het toedienen van medische verzorging: +1.5€/dagBeschikbare data:

Zon- & feestdagen kunnen niet geselecteerd worden in het reservatieformulier.

Tijdens de eindejaarsperiode zijn we open, maar zijn we op de dag van Kerstavond 24/12 en Oudejaarsavond 31/12 niet beschikbaar voor afspraken.  De katjes krijgen vanzelfsprekend doorlopend verzorging op alle dagen inclusief die dagen en zon- & feestdagen!Hieronder kan u online reserveren:

gelieve er rekening mee te houden dat het invullen van dit formulier een definitieve aanvraag is, een optie nemen is niet mogelijk en indien u nog vragen heeft of meer info wenst, gelieve me dan eerst te contacteren en niet via het reservatieformulier vragen te stellen-> u kan me best bereiken via mail:  info@kattendroom.be

Dank u!


Lorem ipsum

E-mail verzonden