Afspraaktijden

Om het werkschema vlot te laten verlopen, werken we op afspraak

Maandag tem vrijdag : 11u tot 19u
Zaterdag van 14u tot 19u.

Zon- & feestdagen: niet beschikbaar voor afspraken, we zorgen uiteraard wel voor onze hotelgasten.

- vast jaarlijks verlof begin september ...(data 2022 nog te bevestigen)

Tijdens verlofperiodes zijn we telefonisch niet bereikbaar - mails worden zo snel mogelijk verwerkt zodra we terug zijn.

In de reservatie aanvraag kan u enkel de beschikbare data en uren aanduiden. Gelieve de afgesproken uren van aankomst en vertrek te respecteren aub, of tijdig te verwittigen indien u verhinderd bent. Wegens afspraken met andere klanten en onze persoonlijke planning kunnen we u niet garanderen dat we u op een ander moment kunnen ontvangen.

Gelieve ook geen aanvragen te doen om buiten de aangegeven openingsuren/dagen af te spreken, we zijn reeds beschikbaar voor afspraken 6 dagen op 7 en  45uur per week, dat zorgt voor genoeg ruimte om een geschikt moment te vinden.

Daarnaast wordt er ook buiten de openingstijden gewerkt in het hotel, de katjes worden verzorgd en krijgen de nodige aandacht, en er wordt dagelijks gezorgd voor een propere omgeving. Dit in combinatie met onze persoonlijke planning maakt het niet mogelijk om uitzonderingen te maken.

Bezoek

Zoekt u opvang voor uw kat, maar wilt u eerst even een kijkje komen nemen? Geef ons gerust een seintje en kom vrijblijvend een bezoekje brengen aan het kattenhotel 'Kattendroom'! Om het werkschema vlot te laten verlopen,kan dit enkel op afspraak, dus bel of mail me even en dan wordt uw bezoek ingepland. Het spijt ons, maar wegens de Corona pandemie, is een bezoek aan het hotel niet mogelijk. We hebben getracht om op deze website een zo volledig mogelijk beeld te geven van ons hotel, voor meer foto's verwijzen u door naar onze facebookpagina. Daar kan u ook de talrijke positieve reviews van onze klanten bekijken.

Locatie

Nabij Gent, vlot bereikbaar via E17 en E40, nabij R4 afrit Oostakker

Smetsakkers 24 - 9080 Lochristi

info@kattendroom.be

0486/33.46.52

Onze dierenarts:

www.dierenartsdecubber.be

U kan ons ook terugvinden op:

www.dierenpension-info.be

E-mail verzonden