Kattenhotel met groepsopvang

Bij Kattendroom staan bewegingsruimte en bewegingsvrijheid van de katten centraal, we willen iedere kat de luxe geven om van de volledige binnen en buitenruimte te genieten. Vandaar de bewuste keuze voor een groepsopvang. Het kattenpension is ingericht op kattenmaat en beschikt over een ruim binnenverblijf en een veilige buitenren, waar de katten zich voluit kunnen uitleven.

Aanbod van het kattenhotel:


  • een ruim en proper binnen- en buitenverblijf
  • veel klim- en klautergelegenheid & speelgoed om zich uit te leven
  • vele mandjes en knusse plaatsjes om rustig te slapen
  • de luxe om tijdens de dag vrij binnen en buiten rond te lopen
  • eten en drinken constant beschikbaar
  • voldoende en dagelijks gereinigde en ververste kattenbakken
  • veel vertroetelmomenten voor alle katjes - onze woning ligt net naast het hotel, dus ik ben altijd beschikbaar voor de hotelgasten
  • kleinschalig zodat iedere kat voldoende aandacht, verzorging en liefde krijgt
  • rustige omgeving 

  In groep lukt dat wel?

  De meest voorkomende vraag is: 'Wordt er niet gevochten?" of "Kunnen de katjes met elkaar overweg?"   Het is een algemene misvatting dat katten solitaire dieren zijn. Katten zijn wel degelijk sociale dieren en leven graag samen met soortgenoten, MAAR het zijn wel solitaire jagers. Dus als het op eten aankomt is het ieder voor zich. Geen probleem bij Kattendroom want het buffet is steeds beschikbaar. De katten kunnen hier ook gemakkelijk samenleven omdat zij hun territorium niet moeten verdedigen zoals thuis. En daarbovenop krijgen ze ook veel aandacht, dus ja het lukt wel degelijk!

  Voeding 

  Wat de voeding betreft hebben we gekozen voor een kwalitatief en lichtverteerbaar voer afgestemd op gesteriliseerde huiskatten, geproduceerd door een Belgische groothandel. Geen kleurstoffen of overbodige additieven, maar met kwalitatieve hoge voedingswaarden.  Uit ervaring weten we dat het voer in de smaak valt, zelf bij de 'moeilijke eters'. Het droogvoer staat constant ter beschikking van alle hotelgasten. Een nadeel is wel dat specifieke voedselwensen niet kunnen gevolgd worden, dieetvoer geven (ivm allergieën, nierproblemen, edm...) is niet mogelijk omwille van het groepsgegeven.

  Hoe verloopt het verblijf in het kattenhotel Kattendroom?

  Natuurlijk kan uw kat in het begin een beetje onwennig zijn. Een kat heeft immers wat tijd nodig om aan een nieuwe omgeving te wennen of ze nu in een individuele opvang of groepsopvang terechtkomt. Er is daarom een individuele gewenningskooi voorzien waarin uw kat even verblijft, zo krijgt zij/hij ruimschoots de kans om op eigen tempo te wennen aan de nieuwe omgeving en groep. Daarna kan uw kat uitgebreid de gezamelijke binnenruimte en buitenren gaan verkennen en kennismaken met de andere hotelgasten. Uw kat zal steeds de nodige aandacht krijgen waardoor zij/hij zich sneller en beter thuis voelt en bij Kattendroom een droomvakantie kan beleven.

  Vakantiekiekjes van je lieveling vanuit het kattenhotel!

  Op de  de sociale media van Kattendroom, kan u leuke vakantiefoto’s/video's terugvinden die u een blik gunnen in het verblijf van uw kat in het kattenhotel. Zo kan u ook gerust genieten van uw welverdiende vakantie.

  -> volg ons op facebook, instagram of TikTok voor je regelmatige portie schattige katjes!

  Reserveer of contacteer me voor meer info & advies

  Mocht je toch twijfelen of je kat zich goed zal voelen in een groepsopvang, neem dan even contact op. Want er zijn uiteraard katten die angstiger of dominanter zijn dan gemiddeld en op basis van enkele vragen kan ik ook beter inschatten of uw kat zich hier thuis zou kunnen voelen. Ik streef er steeds naar om de katjes een aangenaam verblijf te bezorgen en zal altijd eerlijk raad geven, dit voor het welzijn van al de hotelgasten bij Kattendroom.
  E-mail verzonden