Huisregels in't kort


Om het verblijf van jouw kat en van de andere logees bij Kattendroom zo vlot en zorgeloos mogelijk te laten lopen vragen we wel dat je kat goed voorbereid op vakantie komt.

 • Breng steeds het vaccinatieboekje van je kat mee. Dit boekje moet aanwezig zijn tijdens het verblijf van de kat in het kattenhotel. Zonder dit boekje kan je kat niet blijven logeren!
 • Uw kat wordt enkel aanvaard in goede lichamelijke en verzorgde conditie en mag gedurende de laatste 2 weken voor het verblijf geen besmettingsgevaar betekenen voor mens en dier. Om de gezondheid van de andere hotelgasten te beschermen, reken ik op de openheid van de eigenaar hieromtrent.
 • Zorg dat je kat in orde is met zijn/haar inentingen. Uw kat dient ingeënt te zijn tegen kattenziekte, niesziekte en leucose en nog geldig tijdens de periode van het verblijf. (voor de lengte van de periodieke herhaling van de inenting volgen we de richtlijnen van de dierenarts, vraag om duidelijk de einddatum te noteren in het boekje - anders volgen we de richtlijnen van onze dierenarts)
 • uw kat moet maximaal 1 week tot minimum 2 dagen voor zijn/haar verblijf bij Kattendroom ontwormd en behandeld zijn tegen vlooien.
 • Uw kat moet zindelijk zijn (=gewoon zijn om de kattenbak te gebruiken) om hier bij Kattendroom te verblijven.
 • Opgelet: niet-gecastreerde katers ouder dan 6 maanden, katten die niet gevaccineerd zijn en katten zonder vaccinatieboekje kunnen wij helaas niet aanvaarden
 • Kleine medische verzorging (pilletjes of siroop toedienen) kan uitgevoerd worden maar wordt best op voorhand aangevraagd en gespecifieerd, dus gelieve dit aan te duiden bij de reservatie. Intensievere medische opvolging doen we niet (zoals oa inspuitingen).

 • Wat betreft de voeding voor de katten: aparte voedingswensen of een speciaal dieet toedienen is niet haalbaar gezien het groepsconcept van Kattendroom, waarbij er steeds eten van het hotel ter beschikking staat voor alle hotelgasten en individueel eten geven niet mogelijk is. De voorziene voeding zijn kwalitatieve korrels specifiek voor steriele katten en voor gevoelige maagjes nl de 'sensitive' lijn. Zelfs 'moeilijke' eters lusten dit voer.

 • Bij onverwachte ziekte zullen wij onze dierenarts raadplegen. De kosten zijn voor de rekening van de eigenaar van de kat en worden voorgeschoten door het kattenhotel. Deze kosten worden afgerekend bij afhaling van uw kat

Brengen & Afhalen

 • Vervoer je kat in een stevige, goed gesloten transportbak.
 • Het brengen & afhalen van uw kat in ons kattenhotel dient op afspraak te gebeuren. Zo kunnen we zorgen voor een goede en vlotte werking van ons hotel. Bij de reservatie kan u aangeven welk afspraakmoment u best past - gelieve die afspraak ook te respecteren. Wegens afspraken met andere klanten en onze persoonlijke planning kunnen we u niet garanderen dat we u op een ander moment kunnen ontvangen. Voor meer info over afspraaktijden klik hier
 • Omwille van de Corona maatregelen werden geen klanten meer binnengelaten in het hotel en ik merkte dat dit voor meer rust zorgde bij de katjes, vandaar ga ik dit systeem aanhouden. Daarom wil ik u vriendelijk vragen om uw kat steeds te brengen in een afgesloten kattentransportmand (dus niet in een bench en niet aan een leiband aub) zodat u mij uw kat kan toevertrouwen aan de inkom en ik ze zelf naar het hotel kan brengen. De transportmand zal ik dan bijhouden.

Annulatie

Een reservatie is bindend voor beide partijen zowel voor u als gast als voor het kattenhotel Kattendroom. Dit houdt in dat de plaats voor uw kat(ten) wordt vrij gehouden voor de door u aangegeven periode. Een annulatie dient steeds schriftelijk te gebeuren via mail of aangetekend schrijven.

Het annuleren van de verbinding brengt volgende kosten mee: minimum annulatiekost is 25€* vervolgens wordt gekeken naar de data van inschrijving en de aankomstdatum:

- vanaf online reservatie tot 21 dagen voor aankomstdatum: 50 % van de totaalsom *
- vanaf 21 dagen voor de aankomstdatum: 100 % van de totaalsom *
- niet opdagen zonder voorafgaande schriftelijke annulatie: 100% van de totaalsom+ 25€

*met een minimum van 25€ indien 50 % van het bedrag lager is dan 25€

**bij annulatie wegens overlijden van uw kat zal na ontvangst van een attest van de dierenarts enkel het voorschot weerhouden worden.

Huisregels dierenpension in't lang

Hierbij alle hotelregels in detail + ons privacybeleid, gelieve dit na te lezen, want u verklaart zich akkoord met het reglement van Kattenhotel Kattendroom of Konijnenhotel De Knabbeltuin bij het doorsturen van een reservatieaanvraag.


Ons volledige huisreglement doorgelezen? Dan is uw kat helemaal klaar voor een verblijf bij Kattendroom.

Reserveer een plekje of contacteer ons voor meer informatie

 
 
E-mail verzonden